de kurkentrekkers_groot

- De Kurkentrekkers -
SPONSORS EN VRIENDEN

- De Kurkentrekkers worden gesteund door -

IMG-20180211-WA0055

- De exclusieve club -
Sponsoren gezocht

CV de Kurkentrekkers is een carnavalsclub die al vanaf 2015 bestaat. Op dit moment zijn wij de enige carnavalsclub uit Vianen. Dit is een prachtige prestatie waar we best trots op zijn. Wij zijn afhankelijk van vrijwilligers die jaar in jaar uit hun uiterste best doen om er een geweldig feest van te maken, maar zonder financiële steun redden wij het niet.

Met geweldige sponsors is het voor CV de Kurkentrekkers  elk jaar weer mogelijk om de kurkentrekkers te voorzien van de nodige uitrusting, en ons team te laten schitteren tijdens onze bezoeken aan diverse carnavalsfeesten en de optocht in Apestad. Want zeg nou zelf……. “Carnaval daar kijken we toch elk jaar weer naar uit”.
Bent u in de gelegenheid om €50,- per jaar te doneren aan CV de Kurkentrekkers dan bent u voor het betreffende jaar lid van de Kurkentrekkers. Als tegenprestatie organiseren de Kurkentrekkers elk jaar, een feestavond speciaal voor leden van deze club. Krijgt u vermelding op onze website en mag u uw bedrijf promoten op onze fb pagina.
Wij hopen u voldoende te hebben overtuigd om lid te worden van de club van de Kurkentrekkers.  Zodat wij blijven beschikken over genoeg financiële middelen.  Om als enige carnavalsclub, Vianen te ere te houden, tijdens carnaval in het mooie Apestad.
FB_IMG_1488186362422

-De Kurkentrekkers zoekt-
Vrienden worden??

Alvoor het bedrag van een biertje of een wijntje kunt u ons helpen. U kunt het bedrag storten op NL61 ABNA 0563 187379 t.a.v. de Kurkentrekkers (M.P. Baars). Van dit bedrag kunnen wij ontzettende mooie kostuums maken en als trotse Kurkentrekkers deelnemen aan de optocht.

IMG-20180211-WA0015

- Hulp gevraagd -
Giften, donaties, e.d.

Mocht U de Kurkentrekkers willen steunen met een donatie of gift dan zijn wij daar ook heel erg blij mee.

We gebruiken deze giften onder andere voor de kleding en het versieren van de loopkar voor de optocht.  U kunt het bedrag storten op NL61 ABNA 0563 187379 t.a.v. de Kurkentrekkers (M.P. Baars).
***
Uiteraard zijn wij ook blij met giften in natura. U kunt dan denken aan bouwmateriaal, gereedschap, stoffen, versnaperingen voor tijdens het bouwen etc. Heeft u een ander idee hoe wij elkaar kunnen helpen? Bijvoorbeeld een heitje voor een karweitje, dan komen de Kurkentrekkers graag bij u langs om hierover te praten.  Stuur ons een mail.

I'M A TOTAL NERD
I love carnaval

 

"de kurkentrekkers"

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de Kurkentrekkers like dan onze facebook pagina, volg ons op instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.