Een plus een is…. NUL??????

blauwe container_dekurkentrekkers

Net alsof december niet genoeg stress met zich meebrengt, komt dit er ook nog eens bij.

Vorig jaar hebben wij tevergeefs 3 maanden op onze outfits gewacht vanuit het verre China. De pakjes zijn ondanks overtuigende beloftes nooit aangekomen. Hierdoor waren wij genoodzaakt om een week voor de optocht, kant en klare bunny pakjes te bestellen bij een feestshop. Het voorgeschoten geld kregen we 3 maanden later pas, naar heel veel heen en weer gemaild te hebben, weer terug.

Omdat voorgaande jaren de leveringen goed gingen, hebben we het toch weer bij Ali geprobeerd. Want iedereen verdient toch een 2e kans???
Zoals jullie in het voorgaande bericht hebben kunnen lezen kwamen de eerst pakketten ongelooflijk snel. De zending met de 2 pakketten is weer een bijzonder verhaal. Hiervan was het tweede pakket verdwenen. Status: afgeleverd en getekend.
Aaaah, lichtelijk paniek. Want waar was deze nou???  Na 3 dagen kwamen wij erachter dat de bezorger deze in de blauwe container heeft gestopt…. 🙃 superlief natuurlijk, maar een briefje in de brievenbus was wel handig geweest.
Helemaal blij opende ik het pakket. Ik telden de exemplaren. Liep denkend naar de kast waar de andere lagen. Hmmm das vreemd. Nog een keer tellen. Nog even checken bij Ali: hoeveel heb ik er nu besteld??
Mn hart nam een dubbel sprongetje. Neeeeh…. we missen 2 outfits!!!! 2 kurkentrekkers hebben nog geen basis outfit.
De fabrikant beloofd ons om zo snel mogelijk de missende artikelen op te sturen. Nu hoor ik jullie denken: er is toch tijd genoeg? Maar met kerst, oud en nieuw en chinees nieuwjaar is het de vraag wanneer dit komt……. Dit betekent tot die tijd: Carnavalstressss.
Komen de missende outfits, toch nog op tijd???