Missend pakket

missend pakket ali kurkentrekkerws

Carnaval kriebelt altijd zo bij de Kurkentrekkers dat we in Oktober altijd al beginnen met de voorbereidingen. Het wakkert onze creatieve gen aan.

Onze ideeen zijn zo complex en apart dat zelf maken de enige oplossing is. En dan zitten we ook nog met een gepast budget. Maar wij Kurkentrekkers houden wel van een uitdaging!

Vorig jaar hadden wij helaas de pech dat onze bestelde materialen vermist raakte, waardoor we noodgedwongen een week voor de optocht nog complete bunnypakjes moesten bestellen. Dat wilden wij dit jaar niet. Zelf maken blijft toch het leukst! En door een krap budget ben je soms genoodzaakt om risico’s te nemen.
We besloten daarom om het weer te proberen en bestelden op single day onze materialen bij 3 verschillende leveranciers. Een week later kwam verrassend snel het 1ste pakket binnen! Zo snel is Ali nooit geweest. De levering is ook helemaal compleet. Het 2de pakket kwam een paar dagen later…. met helaas 1 missend artikel.
Het derde pakket kwam vandaag….
Het pakket oogde al heel klein voor 12 exemplaren maar het stond toch duidelijk op de verpakking.  1,2,….5. 5 stuks!!!!  De bestelstatus staat op: 2 pakketten geleverd. Ons hart klopt in onze keel. We krijgen een dejavu gevoel. Waar is ons pakket??????
Komt het pakket nog op tijd aan? Volg ons op fb als je het net zo spannend vind als wij. Missend pakket